Újraindult a vonatközlekedés Kál-Kápolnánál

2016. július 6. szerda, 08.50 / Utolsó módosítás: 2016. július 6. szerda, 10.55

Frissítés: Szerdán délelőtt fél tizenegykor befejezték a baleseti helyszínelést Kál-Kápolna és Heves között, a vasúti átjárónál. Ennek köszönhetően úja vonatok szállítják az utasokat.

A MÁVINFORM korábban internetes honlapján közreadta: szerdán 8:16 órakor Heves és Kál-Kápolna állomás között egy Kisújszállásról Kál-Kápolnára tartó személyvonat összeütközött egy földmunkagéppel a jól működő, fénysorompós vasúti átjáróban.

A vonaton személyi sérülés nem történt, a járművezető megsérült, a mentő elszállította. A helyszínelés miatt nem közlekedhettek a vonatok. Vonatpótló autóbuszok szállították az utasokat Kál-Kápolna és Kisújszállás között.


Előzmény: Szerdán 8:16 órakor Heves és Kál-Kápolna állomás között egy Kisújszállásról Kál-Kápolnára tartó személyvonat összeütközött egy földmunkagéppel a jól működő, fénysorompós vasúti átjáróban. A vonaton személyi sérülés nem történt, a járművezető megsérült, a mentő elszállította. A helyszínelés miatt nem közlekedhetnek a vonatok. Vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Kál-Kápolna és Kisújszállás között.

Budapest, 2016. július 6.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM