Újra elindult a vonatközlekedés Soroksár és Soroksári út között

2016. július 29. péntek, 07.32 / Utolsó módosítás: 2016. július 29. péntek, 08.56

Frissítés:

A műszaki helyreállítást követően a vonat továbbindult, melynek köszönhetően a vágány szabaddá vált. Várhatóan délre visszaállhat a menetrendszerű közlekedés a Kőbánya-Kispest–Kunszentmiklós-Tass és a kelebiai vonalon. A MÁV-START bérleteket 9 órától már nem fogadják el a dunaharaszti HÉV vonalon.


Frissítés:

A Soroksár és Soroksári út szakaszon vonatok helyet a dunaharaszti HÉV-et lehet igénybe venni utazásra. Soroksári út Beöthy utca és Soroksár Hősök tere HÉV-megállóhelyek viszonylatában a MÁV-START által kiállított bérleteket  elfogadják. Az esemény miatt kerekesszékkel történő utazás, csoportok együttes elhelyezése és kerékpárszállítás nem lehetséges. Az okozott kellemetlenségért megértésüket kérjük.


Előzmény:

Ma reggel Soroksár és Soroksári út között Pesterzsébet megállóhelyen egy motorvonat lépcsője a peronban elakadt és megsérült. A műszaki helyreállításig a vonat nem tud tovább közlekedni, így a vágányt lezárták. A Kőbánya-Kispest–Kunszentmiklós-Tass és a kelebiai vonalon utazóknak egyes vonatoknál 50-80 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.  

A kialakult helyzet miatt szíves türelmüket kéri a vasúttársaság

MÁVINFORM