Tolnanémedi-Pincehely között újraindult a vonatközlekedés

2016. szeptember 3. szombat, 13.55 / Utolsó módosítás: 2016. szeptember 3. szombat, 17.40

Frissítés: A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vasútvonalon újraindult a vonatközlekedés a Tolnanémedi és Pincehely közötti szakaszon. A menetrend folyamatosan áll helyre.

A MÁVINFORM korábban közölte: szombaton 13:15-kor gázolás történt. Tolnanémedi és Pincehely között a Budapest-Keleti pályaudvarról Pécsre tartó Baranya InterCity halálra gázolt egy férfit. A baleset miatt a két állomás között a pályát a helyszínelés és a hatósági intézkedések idejére lezárták a vonatközlekedés elől. A korlátozás érintette a dombóvári, a kaposvári, a gyékényesi és a pécsi vonalon utazókat.


Előzmény: A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs  vonalon szombaton 13:15-kor gázolás történt. Tolnanémedi és Pincehely között a Budapest-Keleti pályaudvarról Pécsre tartó Baranya InterCity halálra gázolt egy férfit.

A baleset miatt a két állomás között a pályát a helyszínelés és a hatósági intézkedések idejére lezárták a vonatközlekedés elől. A korlátozás érinti a dombóvári, a kaposvári, a gyékényesi és a pécsi vonalon utazókat. A vasúttársaság az utasok megértő türelmét kéri.

Budapest, 2016. szeptember 3.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM