A szegedi vonalon kedd hajnaltól közlekednek a vonatok

2016. január 25. hétfő, 20.34 / Utolsó módosítás: 2016. január 25. hétfő, 22.25

Frissítés 2016.01.25-én 22:30 órakor: A Budapest-Nyugati–Cegléd–Szeged vasútvonalon, Kiskundorozsma és Szatymaz között még helyszínelnek, de annyi bizonyos: a hétfői esti vonatok helyett Kiskundorozsma és Szatymaz között már vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A szegedi vonal teljes hosszán kedd hajnali üzemkezdettől indul újra a vonatközlekedés. A MÁVINFORM korábban hírül adta: hétfőn este nyolc órakor a Szegedről Budapestre tartó Tiszavirág InterCity halálra gázolt egy ismeretlen férfit. Az intézkedések ideje alatt az esti vonatok helyett pótló buszokkal kell utazni Kiskundorozsma és Szatymaz között. 


Előzmény: A Budapest-Nyugati–Cegléd–Szeged vasútvonalon, Kiskundorozsma és Szatymaz között hétfő este nyolc órakor a Szegedről Budapestre tartó Tiszavirág InterCity elgázolt egy ismeretlen személyt. Az intézkedések ideje alatt vonatpótló buszokkal kell utazni.

Az említett két állomás között szünetel a vonatforgalom. A rendőrség MÁV szakértők bevonásával végzi a helyszínelést. Ez idő alatt az utasokat Kiskundorozsma és Szatymaz között vonatpótló autóbuszok szállítják.

Budapest, 2016. január 25.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM