Szeged-Rókus és Algyő között vasárnap hajnaltól már nem kell vonatpótlóval utazni

2015. március 7. szombat, 20.13 / Utolsó módosítás: 2015. március 7. szombat, 22.39

Frissítés 2015. március 7-én 22:40 órakor:

Szeged-Rókus állomás és Algyő között a szombat esti vonatok helyett vonatpótló buszok közlekedtek. A menetrend vasárnap hajnaltól áll helyre.

A MÁVINFORM korábban hírül adta: szombaton este fél nyolckor a Szegedről Békéscsabára tartó személyvonat Szeged-Rókus és Algyő között, a nyílt vasúti pályán gázolt el egy nőt, aki az eddigi megállapítások szerint olyan vasúti átjáróban tartózkodott, ahol a fénysorompó már pirosat jelzett és a félsorompó is le volt engedve. A helyszínelés miatt a szombat esti vonatok helyett az utasokat autóbuszok szállították Szeged-Rókus és Algyő között. A Szeged–Békéscsaba vasútvonal teljes hosszában vasárnap hajnali üzemkezdettől közlekednek a vonatok. 


Szombaton este fél nyolckor a Szegedről Békéscsabára tartó személyvonat Algyő előtt halálra gázolt egy nőt. A Szeged és Békéscsaba közötti vonal egy szakaszán vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A személyvonat Szeged-Rókus és Algyő között, a nyílt vasúti pályán gázolta el a nőt, aki az eddigi megállapítások szerint egy olyan vasúti átjáróban tartózkodott, ahol a fénysorompó már pirosat jelzett és a félsorompó is le volt engedve. A helyszínelés ideje alatt az utasokat vonatpótló autóbuszok szállítják Szeged-Rókus és Algyő között. A vasúttársaság a kényelmetlenségért és a késésekért utasai elnézését kéri.

Budapest, 2015. március 7. 

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM