Rákosrendezőnél szerda hajnalra helyreállították a berendezést

2015. szeptember 29. kedd, 21.45 / Utolsó módosítás: 2015. szeptember 30. szerda, 05.04

Frissítés: szeptember 30. 5:00 óra

Rákosrendező állomáson szerda hajnalra helyreállították a sérült kábeleket, így a jelzőberendezés is üzemszerűen működik. A vonatok menetrendszerint közlekednek.


 

Frissítés: szeptember 29. 21:30

A legfrissebb tájékoztatás szerint Rákosrendező állomáson csak szerda hajnalra végeznek a sérült kábelek helyreállításával.


Frissítés: szeptember 29. 19:45

Kedden 14 óra 35 perctől Rákosrendező állomáson nem működik a biztosítóberendezés, mert egy külső vállalkozó munkavégzés közben több földkábelt elvágott. A vonatok a fokozott biztonsági előírások betartásával közlekedhetnek, ezért az esztergomi, a szobi és a veresegyházi vonalon megnő a vonatok menetideje.

A délutáni csúcsidőszakban és este is megnő a vonatok menetideje a Budapest−Esztergom, a Budapest−Vác−Szob és a Budapest−Veresegyház−Vác vasútvonalon. A torlódások és a szerelvényfordulók miatt 20-40 perces késések is kialakulhatnak. A szakemberek már dolgoznak a sérült kábelek javításán, a helyreállítás késő estére várható.

A veresegyházi vonalon Ivacs megállóhelyen 15 óra 20 perctől 16 óra 25 percig egy Vácra tartó személyvonat baleseti helyszínelés miatt kényszerült várakozásra, ezért több S71 és G71 jelzésű járat jelentős késéssel közlekedett délután.

A kábelvágás és a baleseti helyszínelés okozta késések és kellemetlenségek miatt utasai türelmét és megértését kéri a vasúttársaság.

Budapest, 2015. szeptember 29.

MÁVINFORM