Péntek estére helyreáll a menetrend a záhonyi vonalon

2015. szeptember 25. péntek, 14.09 / Utolsó módosítás: 2015. szeptember 25. péntek, 17.29

Frissítés 2015. szeptember 25-én 17:30 órakor

A Budapest−Cegléd−Szolnok−Debrecen−Nyíregyháza−Záhony fővonal elővárosi szakaszán, a Szemeretelep megállóhelynél lévő vasúti átjáróban délután egy órakor egy mozdony egy személygépkocsival ütközött össze. Az autó vezetője az ütközés előtt elhagyta a járművet. A műszaki mentést 16:30 órakor fejezték be, a helyszíneléssel együtt végeztek. A menetrendszerű vonatközlekedés folyamatosan áll helyre.


Pénteken 13 órakor a Budapest−Cegléd−Szolnok−Debrecen−Nyíregyháza−Záhony fővonal elővárosi szakaszán, a Szemeretelep megállóhelynél lévő átjáróban egy mozdony egy személygépkocsival ütközött. Az autó vezetője az ütközés előtt elhagyta a járművet.  A műszaki mentés ideje alatt Pestszentlőrinc és Vecsés állomás között a vonatok csak egy vágányon közlekedhetnek.

A záhonyi vonalon 20-50 perces késésekkel közlekednek a vonatok, ez a szegedi InterCityket is érinti. A nagyobb késések elkerülése érdekében az S50-es monori személyvonatok nem közlekednek, helyettük a Z50-es szolnoki és ceglédi zónázó vonatok állnak meg minden állomáson és megállóhelyen.

A forgalom késő délutánra állhat helyre.

A késésekért utasai türelmét kéri a vasúttársaság.

Budapest, 2015. szeptember 25.

MÁVINFORM