Orosháza-Székkutas között újraindult a vonatközlekedés

2014. december 9. kedd, 05.25 / Utolsó módosítás: 2014. december 9. kedd, 08.16

Frissítés 7.40 óra

Újraindult a vonatközlekedés az Orosháza–Székkutas közötti vasúti vonalszakaszon. Már nem kell vonatpótló autóbuszokkal utazni. Késések még a kora délelőtti órákban várhatók.

Amint az korareggel tudatta a MÁVINFORM: kedden hajnali 4 óra 48 perckor Orosháza és Székkutas között az Orosházáról Szegedre tartó hajnali vonat megállt a nyíltpályán egy korábban elgázolt ismeretlen személyt észlelt a mozdonyvezető a sínek között. Az Orosháza–Székkutas közötti pályaszakaszt több órán át lezárták a vonatközlekedés elől a vizsgálatok és a szokásos hatósági intézkedések idejére. A MÁV-START az utasok elszállításához vonatpótló autóbuszokat állított be. Az eddigi vizsgálatok arra következtetnek, hogy a tiltott, vasútüzemi területen tartózkodó személyt egy korábbi vonat gázolhatta el. A kényelmetlenségekért és a várakozásokért a vasúttársaság az utasoktól elnézést kér. 


Kedden hajnali 4 óra 48 perckor Orosháza és Székkutas között az Orosházáról Szegedre tartó hajnali vonat megállt a nyíltpályán egy korábban elgázolt ismeretlen személyt talált a sínek között. Az Orosháza–Székkutas közötti pályaszakaszt ezért lezárták a vonatközlekedés elől. Jelentős késésekkel számoljanak a most arra utazók. A MÁV-START a vonatpótló autóbuszokat megrendelte.

Az ilyenkor szokásos hatósági intézkedések és helyszínelések miatt a vonatoknak kényszerűen várakozniuk kell. Az eddigi vizsgálatok arra következtetnek, hogy a tiltott, vasútüzemi területen tartózkodó személyt egy korábbi vonat gázolhatta el. A kényelmetlenségekért és a várakozásokért a vasúttársaság az utasoktól elnézést kér.