Nyírteleknél befejezték a helyszínelést

2016. május 26. csütörtök, 19.14 / Utolsó módosítás: 2016. május 26. csütörtök, 22.13
Előre tervezett pályazár miatt továbbra is vonatpótlókkal kell utazni

Frissítés: Nyírtelek és Nyíregyháza között befejezték a csütörtök esti esemény helyszínén a hatósági intézkedéseket. A Tulipán IC vonatot egy másik mozdony továbbította jelentős késéssel Nyíregyházáig. Tekintettel arra, hogy tervezett pályazár lépett életbe, az utasokat továbbra is vonatpótló buszok szállítják a Nyíregyháza–Nyírtelek szakaszán.

A MÁVINFORM korábban közölte, hogy csütörtök este fél hétkor a Budapest-Keleti pályaudvar–Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza útvonalon közlekedő Tulipán InterCity vonat Nyírtelek és Északi kitérő állomás között birkanyájat gázolt. A vasútvonalon késések alakultak ki. A Tulipán InterCity kör IC vonat, ezért Nyíregyházáról egy másik vonatszerelvényt biztosított a MÁV-START a Debrecen–Szolnokon át Budapest-Nyugati pályaudvarra utazóknak.  

A kényelmetlenségekért a vasúttársaság az utasok elnézését kéri!


Előzmény: Csütörtök este fél hétkor a Budapest-Keleti pályaudvar-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza útvonalon közlekedő Tulipán InterCity vonat Nyírtelek és Északi kitérő állomás között birkanyájat gázolt. A mozdony megsérült, így a vonat számára egy másik mozdony szükséges. Az ezzel a vonattal Nyíregyházáig utazók késésre számítsanak a helyszínelés befejezéséig. A két állomás között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.  A Tulipán InterCity kör IC vonat, ezért Nyíregyházáról egy másik vonatszerelvényt biztosít a MÁV-START a Debrecen–Szolnokon át Budapest-Nyugati pályaudvarra utazóknak.  

Budapest, 2016. május 26-án

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM