November 7-én és 8-án nem járnak a vonatok a Déli pályaudvar és Kelenföld között

2015. október 29. csütörtök, 22.55 / Utolsó módosítás: 2015. november 5. csütörtök, 06.09

Karbantartási munkák miatt november 7-én és 8-án szünetel a vonatközlekedés Budapest-Déli pályaudvar és Kelenföld állomás között.

Az S10-es komáromi és győri; az S40-es pusztaszabolcsi és dombóvári; az S42-es dunaújvárosi személyvonatok; valamint a Z30-as székesfehérvári zónázó vonatok csak Kelenföldig járnak és onnan is indulnak. Az eredetileg a Déli pályaudvarról induló és oda érkező távolsági vonatok szintén csak Kelenföldig szállítják az utasokat. Az S36-os tárnoki és a G43-as szabadbattyáni elővárosi vonatok közlekedésében nincs változás, a fővárosban Kőbánya-Kispestig járnak.

Az AGRAM InterCity Gyékényes felé a Keleti pályaudvarról indul (IC 200), de Gyékényes felől Kelenföldre érkezik (IC 201). A GÖCSEJ InterCity Zalaegerszegre Kelenföldről indul (IC 958), de Zalaegerszeg felől a Keleti pályaudvarra érkezik (IC 959). Vasárnap a Zalaegerszegről a fővárosba tartó HETÉS InterCitynek a Keleti pályaudvar a végállomása (IC 1951). A CITADELLA EuroCity Budapest-Keletiből indul és oda érkezik.


Székesfehérvár állomás átépítése miatt az észak- és dél-balatoni, valamint a szombathelyi vonalon a vonatok továbbra is módosított menetrend szerint közlekednek.

A vágányzár ideje alatt érvényes menetrendi változásokról tájékozódhatnak a MÁV-csoport weboldalán és a Vonatinfó alkalmazáson, illetve a MÁVDIREKT helyi tarifával hívható vonalán, a 06 40 49 49 49-es telefonszámon.

A Déli pályaudvar és Kelenföld között pótlóbuszok nem közlekednek. A két állomás közötti eljutásról a BKK honlapján található információ.

Budapest, 2015. november 4.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság − MÁVINFORM