Nagylók állomáson megindulhatott a vonatközlekedés

2014. október 10. péntek, 12.20

Frissítés: 2014. 10. 10. 12 óra 00 perc

11 óra 55 perckor megindulhatott a vasúti közlekedés Nagylók állomáson. Már nem kell az utasoknakSárosd, és Sárbogárd között vonatpótló autóbuszra átszállniuk. A vonatok elterelése Pusztaszabolcs-Dunaújváros-Rétszilas felé is megszűnt. A menetrend szerinti közlekedés 16 óra körüli időre állhat helyre.

 

Frissítés: 2014. 10. 10. 6 óra 40 perc

Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vasútvonalon, Nagylók állomáson 5 óra 36 perckor, a Dombóvárról a Déli pályaudvarra közlekedő személyvonat a jól működő állomási sorompóban összeütközött az Alba volán autóbuszával.  A vonaton nem sérült meg senki. A buszsofőr az ütközés következtében a helyszínen elhalálozott. Jelenleg áll a vasúti közlekedés a rendőrségi helyszínelés idejére, valamint a pálya felszabadításáig. AMÁV-START Zrt. megrendelte a buszokat az utasok elszállítására. A buszok Sárbogárdés Sárosd között viszik az utasokat. A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon közlekedő vonatok utasai 50-60 perc késéssel számoljanak. A menetrend szerinti közlekedés a déli órákra állhat helyre.  

 

A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vasútvonalon, Nagylók állomáson 5 óra 36 perckor, a Dombóvárról a Déli pályaudvarra közlekedő személyvonat a jól működő állomási sorompóban összeütközött az Alba volán autóbuszával.  A vonaton nem sérült meg senki. A busz sofőr az ütközés következtében a helyszínen elhalálozott. Jelenleg áll a vasúti közlekedés a rendőrségi helyszínelés idejére.A MÁV-START Zrt. megrendelte a buszokat az utasok elszállítására. A Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs vonalon  közlekedő vonatok utasai 50-60 perc késéssel számoljanak.

A baleset okozta késésekért és kellemetlenségekért utasaink szíves megértését kérjük, türelmüket köszönjük.