Nagydorog és Tolna-Mözs között újraindult a vonatközlekedés

2015. május 30. szombat, 08.55 / Utolsó módosítás: 2015. május 30. szombat, 16.05

Frissítés 2015. május 30-án 14:00 órakor:

Szombat délután fél kettőkor Nagydorog és Tolna-Mözs között újraindult a vonatközlekedés, ahol reggel 8:15 órakor baleset történt. Egy nyíltvonali vasúti átjáróban személyvonat ütközött egy személygépkocsival. A fénysorompó szabályosan működött, tilos jelzést mutatott.

A MÁVINFORM korábban hírül adta, hogy a járművet vezető személy a balesetben életét vesztette. A Bajáról Sárbogárdra tartó személyvonaton senki nem sérült meg. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt Nagydorog és Tolna-Mözs között szünetelt a vonatközlekedés, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállították. A délutáni vonatok immár zavartalanul közlekedhetnek a Sárbogárd–Szekszárd–Baja vonalon. 


 

Előzmény:

Szombat reggel 8:15 órakor Nagydorog és Tolna-Mözs között baleset történt. Egy nyíltvonali vasúti átjáróban személyvonat ütközött egy személygépkocsival. A fénysorompó szabályosan működött, tilos jelzést mutatott.

A vasúttársaság információi szerint a járművet vezető személy a balesetben életét vesztette. A Bajáról Sárbogárdra tartó személyvonaton senki nem sérült meg. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt Nagydorog és Tolna-Mözs között szünetel a vonatközlekedés. Az utasokat ezen a szakaszon vonatpótló autóbuszok szállítják.

Budapest, 2015. május 30.  

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM