Már nincs korlátozás a Szerencs-Nyíregyháza vonalon

2019. június 16. vasárnap, 13.18 / Utolsó módosítás: 2019. június 16. vasárnap, 22.39
Frissítés 22:40-kor:
Megjavították a biztosítóberendezést, 22 órától már nem kell hosszabb menetidővel számolni Görögszállás és Nyírtelek között.

Frissítés 21:00-kor:

Helyreállították a biztosítóberendezést Rakamaz és Görögszállás között.

20:35-kor Görögszállás és Nyírtelek között villámcsapás miatt hibásodott meg a biztosítóberendezés, ezért az éjszakai órákig 30-90 perces késésekre kell számítani a Szerencs-Nyíregyháza vonalon.

A vasúttársaság felhívja a Miskolc-Hatvan-Budapest felé tartó utasok figyelmét, hogy Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Emőd állomás között felsővezetékszakadás miatt a vonatok egy vágányon közlekednek, ezért a miskolci fővonalon is jelentős késésekre kell számítani az éjszakai órákig.

A szakemberek folyamatosan dolgoznak a felsővezetéki és biztosítóberendezési hibák helyreállításán, de az éjszakai órákban is késésekre kell számítani. A vasúttársaság az utasok megértését kéri.


Frissítés 18:40-kor:

Rakamaz és Görögszállás között a biztosítóberendezési hiba miatt a vonatok továbbra is csökkentett sebességgel közlekednek, vasárnap este már 30-90 perces késésekre kell számítani a Szerencs-Nyíregyháza vonalon.

Előzmény:

Vasárnap kora délután elromlott a biztosítóberendezés Rakamaz és Görögszállás között, ezért a Szerencs-Nyíregyháza vonalon 30-50 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

MÁVINFORM