Maglód és Gyömrő között újraindult a vonatközlekedés

2015. március 3. kedd, 07.21 / Utolsó módosítás: 2015. március 6. péntek, 17.12

Frissítés 2015. március 3.

Maglód és Gyömrő között befejezték a helyszínelést, immár mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok. A menetrendszerű vonatközlekedés a délelőtti órákban állhat helyre.

A MÁVINFORM korábban azt közölte, hogy kedden reggel hét óra előtt pár perccel Maglód és Gyömrő között egy személyvonat elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a hatósági intézkedés ideje alatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhettek, 15-20 perces késések voltak a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan és folyamatosan áll helyre.


Kedden reggel hét óra előtt pár perccel Maglód és Gyömrő között egy személyvonat elütött egy embert, aki a helyszínen életét vesztette. Ezen a szakaszon a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek. Az arra utazók késésekkel számolhatnak.

A helyszínelés és a hatósági intézkedés ideje alatt a Budapest-Keleti pályaudvarról Szolnokra tartó személyvonatnak körülbelül másfél órát kell várakoznia. A vonatok csak az egyik vágányon közlekedhetnek, 15-20 perces késések várhatóak a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM