Kunszentmárton és Tiszaföldvár között újraindult a forgalom

2022. december 8. csütörtök, 13.24 / Utolsó módosítás: 2022. december 8. csütörtök, 17.54

Frissítés:

Este fél hatra befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést, így ismét közlekednek a vonatok Tiszaföldvár és Kunszentmárton között. ASzolnok-Szentes-Hódmezővásárhely vonalon éjszakáig helyreállhat a menetrend.

Frissítés:

A Szolnokról Szentesre 16:55-kor induló vonat (7226) nem közlekedik. Az utasok a Szolnokról várhatóan 17:55 után - késéssel - induló vonattal (7236) utazhatnak Szentesig.

Frissítés:

A Szolnokról Szentesre 14:55-kor induló személyvonat (7234) nem közlekedik. Az utasok a Szolnokról 15:55-kor induló személyvonattal (7216) tudnak utazni Szentesig.

Frissítés:

A pótlóbuszok Tiszaföldvár és Kunszentmárton között közlekednek. A buszok várhatóan 14 órára érkeznek a két állomásra.

Előzmény:

A Szentesről Szolnokra 12:35-kor elindult személyvonat (7215) oldalának ütközött egy tehergépjármű Kungyalu alsó megállóhely közelében lévő átjáróban. A balesetkor a fénysorompó jól működött. Személyi sérülés nem történt a vonaton.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt – várhatóan késő délutánig – szünetel a vonatforgalom Kunszentmárton és Tiszaföldvár között, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel. A Szolnok-Szentes-Hódmezővásárhely vonalon hosszabb eljutási időkre kell számítani.

A vasúttársaság kéri a gépjárművezeket, hogy óvatosabban közlekedjenek: http://www.mav.hu/erjhaza

 

A baleset okozta közlekedési helyzet miatt utasaink elnézését és türelmét kérjük!  

 

Baleset Kungyalunál

Baleset Kungyalunál