Kiskőrösnél újraindult a vonatközlekedés

2016. június 9. csütörtök, 08.49 / Utolsó módosítás: 2016. június 9. csütörtök, 13.31

Frissítés: A Budapest–Kelebia vasútvonalon újraindult a vonatközlekedés, a reggeli baleset helyszínelését befejezték. A vonatok már a vasútvonal teljes hosszán közlekednek. 

A MÁVINFORM korábban közölte: csütörtök reggel 8:10 órakor Kiskőrös és Csengőd között a Kelebiáról Budapest-Keleti pályaudvarra tartó személyvonat egy sorompó nélküli vasúti átjárójában elgázolt egy kisteherautót. A vonalszakaszt ideiglenesen le kellett zárni a vonatközlekedés elől. A vonaton senki sem sérült meg, a gépjármű vezetője a balesetben megsérült, a mentők kórházba szállították.  A személyvonat utasait Kunszentmiklós-Tass állomásig autóbuszok szállították el. 


Előzmény: A Budapest–Kelebia vasútvonalon, csütörtök reggel 8:10 órakor Kiskőrös és Csengőd között a Kelebiáról Budapest-Keleti pályaudvarra tartó személyvonat egy sorompó nélküli vasúti átjárójában elgázolt egy kisteherautót. A vonalszakaszt lezárták a vonatközlekedés elől.

A rendőrség, a vasúttársaság szakembereinek közrejöttével vizsgálja a baleset körülményeit. A vonaton senki sem sérült meg, a gépjármű vezetője a balesetben megsérült, a mentők kórházba szállították. 

Budapest, 2016. június 9.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM