Huszonnégy órás sztrájkra készülnek az olasz vasutasok Piemonte tartományban

2014. május 9. péntek, 12.33 / Utolsó módosítás: 2014. augusztus 15. péntek, 20.20

A MÁVINFORM értesülései szerint – az Olasz Vasúttól kapott tájékoztatás alapján – április 12-én 21.00 órától április 13-án 21.00 óráig Piemonte tartományban munkabeszüntetés lesz. Emiatt vonatkimaradásokra, járatrövidülésekre és késésekre kell számítani.

A MÁV-START gondoskodik arról, hogy a Magyarországon váltott jegyeket és ebben az esetben az ülőhelyjegyeket is, valamint egyéb helybiztosításokat kezelési költség levonása nélkül visszatéríthetik az utasoknak, vagy más időpontra érvényesítik a menetjegyet. Az utasok előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak. A külföldre utazók figyelmét felhívjuk, hogy amennyiben az utazásról nem mondanak le, jegyeik záradékolásáról, szükség esetén, külföldön gondoskodjanak. A jegyek visszatérítését az utasok a jegykiadó ország ezzel megbízott jegykiadó helyein, általában a nemzetközi pénztáraknál kérhetik.

Javasoljuk utasainknak, hogy olaszországi utazásuk megkezdése előtt érdeklődjenek a nemzetközi tudakozóknál, vagy a MÁVDIREKT 40-49-49-49-es telefonszámán. 

Budapest, 2014. április 10.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM

(kiadta: Kavalecz Imre sajtóügyeletes)