Hétvégi pályakarbantartás a szobi vonalon

2015. szeptember 25. péntek, 11.45 / Utolsó módosítás: 2015. szeptember 25. péntek, 11.45

A Budapest – Vác – Szob vasútvonal egy szakaszán, Göd és Vác állomás között pályakarbantartást végeznek szeptember 25-én 21 óra 30 perctől szeptember 28-án 4 óra 30 percig. Ebben az időszakban ideiglenes menetrend érvényes a szobi vonalon.

Az S70 jelzésű Budapest-Nyugati – Vác közötti személyvonatok rövidebb útvonalon, a Nyugati pályaudvar és Göd között közlekednek. A kora reggeli és a késő esti órákban a szobi személyvonatok a teljes útvonalon járnak. A Z70 jelzésű zónázó vonatok változatlan útvonalon, Budapest-Nyugati és Szob között közlekednek, de Göd és Vác között minden megállóhelyen megállnak. A gödi elővárosi járatok és a szobi zónázó vonatok közötti átszállási lehetőség a vágányzár idején Vác helyett Göd állomáson lesz.

Szombat reggel két G70 jelzésű gyorsított vonat a főváros felé Szob helyett csak Göd állomásról indul. A könnyebb eljutás érdekében a vonalon közlekedő nemzetközi vonatok kivételesen megállnak Gödön.

A vágányzári menetrend a vasúttársaság honlapján, ide kattintva érhető el: 70vonal. A változásokat jelző térkép is segíti a tájékozódást.

Budapest, 2015. szeptember 25.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság − MÁVINFORM