A helyszínlés befejeződött, és a biztosítóberendezési hibát is kijavították Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon

2016. október 18. kedd, 12.49 / Utolsó módosítás: 2016. október 18. kedd, 16.44

Frissítés:

Befejeződött a helyszínelés Szárliget és Tatabánya között, illetve ezzel egy időben a szakemberek kijavították a biztosítóberendezési hibát is. A vonatok mindkét vágányon járhatnak, de a menetrendszerű közlekedés várhatóan csak a késő délutánra, kora estére áll vissza a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon.


Frissítés: 10.18. 14:32

Kedden kora délután Szárliget és Tatabánya között meghibásodott a biztosítóberendezés, ezért az ilyenkor érvényes biztonsági előírások miatt lassabban közlekednek a vonatok. A szakemberek megkezdték a hiba elhárítását, melyet várhatóan a késő délutáni órákban fejeznek be. A helyszínelés még tart, ezért a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon utazóknak egyes vonatoknál 20-40 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.


Előzmény:

Kedden kora délután Szárliget és Tatabánya között egy mozdony elgázolt egy ismeretlen személyt. A hatósági helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt lezárták, a másik vágányon lassabban közlekednek a vonatok. Néhány járat esetében előre láthatóan 10-20 perces késésekkel kell számolniuk a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon utazóknak.

A kialakult helyzet miatt szíves elnézésüket és türelmüket kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM