Helyreállt a menetrendszerű vonatközlekedés az esztergomi vonalon

2016. március 10. csütörtök, 07.31 / Utolsó módosítás: 2016. március 10. csütörtök, 10.04

Frissítés: A Budapest–Esztergom vasútvonalon csütörtök délelőtt helyreállt a vasúti forgalom, a vonatok ismét menetrend szerint közlekednek.

A MÁVINFORM csütörtök reggel közölte: elromlott egy Esztergomból Budapestre tartó személyvonat motorkocsija reggel 6:50 órakor. A veszteglő vonat miatt, az arra közlekedő vonatoknak és az utasoknak is kényszerűen várakozniuk kellett. A nem várt esemény 30-40 perccel is megnövelte a reggeli órákban közlekedő vonatok menetidejét Budapest-Nyugati pályaudvar és Esztergom között.


Előzmény: A Budapest-Esztergom vasútvonalon elromlott egy Esztergomból Budapestre tartó személyvonat motorkocsija csütörtök reggel 6:50 órakor. A veszteglő vonat miatt, az arra közlekedő vonatoknak és az utasoknak is kényszerűen várakozniuk kell. Ez a nem várt esemény 30-40 perccel is megnöveli a reggeli órákban közlekedő vonatok menetidejét Budapest-Nyugati pályaudvar és Esztergom között. A műszaki hiba miatti kényelmetlenségekért a vasúttársaság az utasok megértő türelmét kéri.

Budapest, 2016. március 10.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM