Helyreállították a vezetéket Budaörsnél

2015. szeptember 22. kedd, 05.19 / Utolsó módosítás: 2015. szeptember 22. kedd, 06.53

Frissítés 2015. 09.22-én 6:55 órakor:

A vasúttársaság műszaki szakemberei helyreállították a hajnali órákban megrongálódott felsővezetéket Budaörs és Biatorbágy között, illetve Budaörs állomáson is. Immár mindkét vágányon újraindult a vonatközlekedés Budaörs és Biatorbágy között.  A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon folyamatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés. A MÁVINFORM korareggel hírül adta: vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Kelenföld és Biatorbágy között, a Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon késésekkel is kell számolni. Kedden hajnali három óra 15 perctől Budaörs és Biatorbágy között mindkét pályán, továbbá Budaörs állomáson ne, volt áram a vasúti felsővezeték-rendszerben, mert egy arra közlekedő tehervonat megrongálta a tartozékokat.

Frissítés 2015. 09.22-én 05:40 órakor:

A vasúttársaság műszaki szakemberei öt óra után pár perccel részben helyreállították a vasúti felsővezetéket. Ez azt jelenti, Budaörs és Biatorbágy között azegyik vágányon újraindult a vonatközlekedés.  A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon kisebb késésekkel a végleges helyreállításig még számolni.  A MÁVINFORM korábban hírül adta: vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Kelenföld és Biatorbágy között várhatóan reggel 6:00 óráig. A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon késésekkel is kell számolni.
Előzmény: Vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat Kelenföld és Biatorbágy között várhatóan reggel 6:00 óráig. A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon késésekkel is kell számolni. Kedden hajnali három óra 15 perctől Budaörs és Biatorbágy között mindkét pályán, továbbá Budaörs állomáson nincs áram a vasúti felsővezeték-rendszerben, mertegy arra közlekedő tehervonat megrongálta a tartozékokat. A helyreállítást a vasút műszaki szakemberei folyamatosan végzik, hogy minél előbb megindulhasson avonatközlekedés.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM