Helyreállították a sérült felsővezetéket Szajol állomáson

2016. május 13. péntek, 06.22 / Utolsó módosítás: 2016. május 13. péntek, 17.52

Frissítés: 2016.05.13. 17:50

18 órától a feláras vonatok esetében ismét meg kell váltani a hely- és pótjegyeket. Jelenleg 10-60 (esetenként 80-120) perccel több menetidővel indulnak a vonatok, de a késések fokozatosan csökkennek, késő este, éjszaka állhat helyre a menetrend.

Előzmény:

Helyreállították a szakemberek a sérült vezeték hálózatot, melynek köszönhetően ismét elindult a vonatközlekedés Szajol állomáson valamennyi vágányon. Várhatóan a késő este visszaáll a menetrendszerű közlekedés a Szolnok–Debrecen és a Szolnok–Békéscsaba vonalon.


Frissítés:

Szajol és Törökszentmiklós között egy vágányon újraindult a fogalom, ezért ezen a szakaszon már nem kell pótlóbuszokra átszállni, de a teljes helyreállításig késésekre továbbra is számítani kell a Szolnok–Debrecen vonalon.


Előzmény:

Pénteken hajnalban megsérült a felsővezeték Szajol állomáson. A hiba miatt Szajol és Tiszatenyő, illetve Szajol és Törökszentmiklós között a vágányokat lezárták. A szakemberek megkezdték a hiba kijavítását, melyet várhatóan a délelőtti órákban fejeznek be. Ez idő alatt Szolnok és Tiszatenyő, valamint Szolnok és Törökszentmiklós viszonylatában pótlóbuszok közlekednek.  Az átszállások miatt a Szolnok–Debrecen és a Szolnok–Békéscsaba vonalon utazóknak 30-60 (esetenként 80-120) perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A kialakult helyzet miatt szíves elnézésüket és türelmüket kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM