Helyreállították a biztosítóberendezést a dunaújvárosi vonalon

2016. március 1. kedd, 15.44 / Utolsó módosítás: 2016. március 2. szerda, 17.26

Frissítés: március 2. 17:10

A szakemberek megjavították a biztosítóberendezést a dunaújvárosi vonalon, így az esti órákra visszaáll menetrendszerinti közlekedés a Pusztaszabolcs–Dunaújváros szakaszon. Rácalmás és Adony állomás között a fénysorompók még használhatatlanok, ezért kérjük a járművezetőket fokozottan figyeljenek az útátjárókra történő ráhajtáskor. 


Frissítés: március 2. 14:40

Rácalmás és Adony állomás között a biztosítóberendezés helyreállítása elhúzódhat a késő délutáni órákra. Ez idő alatt a Budapest-Déli–Dunaújváros viszonylatú S42-es jelölésű vonatokkal utazóknak 10-15 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A helyreállítás befejezéséig szíves türelmüket kéri a vasúttársaság.


Frissítés 2016.03.01.19:30

Rácalmás és Adony állomás között a biztosítóberendezést csak szerda délelőtt tudják helyreállítani, a kábelek cseréje hosszabb időt vesz igénybe. Ezért a Budapest-Pusztaszabolcs-Dunaújváros vasútvonalon hosszabb menetidővel kell számolni az elővárosi vonatokkal utazóknak.


Előzmény:

Rácalmás és Adony állomás között elromlott a nyíltvonali biztosítóberendezés. Emiatt ezen a szakaszon a vonatoknak lassabban kell haladniuk. A Budapest-Déli-Dunaújváros vonalon 30-40 perccel hosszabb a menetidő. A szakemberek már dolgoznak a helyreállításon.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM