A győri vonalon helyreállt a menetrend

2015. december 23. szerda, 17.33 / Utolsó módosítás: 2015. december 23. szerda, 19.37

Frissítés 2015.12.23-án 19:35 órakor:

Budaörs és Kelenföld között immár mindkét vágányon közlekednek a vonatok. Korábban a MÁVINFORM arról tájékoztatott, hogy 17 órakor halálra gázolt egy férfit a Tatabányáról Budapest-Déli pályaudvarig közlekedő személyvonat. A vonatok emiatt az érintett szakaszon csak az egyik vágányt használhatták, a menetidő 20-30 perccel meghosszabbodott a Budapest–Komárom–Győr vonalon.

A rendőrség a vasúttársaság szakembereinek közreműködésével elvégezte a helyszínelést. Annyi már biztos, hogy az ismeretlen férfi a nyílt pályán, tiltott vasútüzemi területen tartózkodott. A Budapest–Komárom–Győr vonalon ismét menetrend szerint közlekednek a vonatok.


Előzmény:

Budaörs és Kelenföld között 17 órakor elgázolt egy férfit a Tatabányáról Budapest-Déli pályaudvarig közlekedő személyvonat. A vonatok emiatt az érintett szakaszon csak az egyik vágányt használhatják, a menetidő 20-30 perccel meghosszabbodik a Budapest–Komárom–Győr vonalon.

A rendőrség a vasúttársaság szakembereinek közreműködésével végzi a helyszínelést. A vasúttársaság elnézést kér az utasoktól. A Vonatinfón nyomon követhetik a vonatközlekedést, nemcsak azon a vonalon, hanem a MÁV egész vonalhálózatán.

Budapest, 2015. december 23.  

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM