A Debrecen–Tiszalök vasútvonalon helyreáll a menetrend

2014. november 11. kedd, 05.50 / Utolsó módosítás: 2014. november 11. kedd, 08.23

Frissítés 7.45 órakor

A Debrecen–Tiszalök vasútvonalon helyreáll a menetrendszerű vonatközlekedés, miután Tedej megállóhelynél a hajnali birkagázolás helyszínén elvégezték a szükséges hatósági teendőket.  

Amint azt korábban közölte a MÁVINFORM: egy hajnali személyvonat Tedej megállóhelynél hat birkát gázolt el. A rendőrségi helyszínelés befejeződött és a birkatetemeket is eltávolították a pályatestről. Így megindulhatott a vonatközlekedés a Tiszavasvári és Hajdúnánás közötti szakaszon is, ahol egy ideig vonatpótló autóbuszok szállították az utasokat. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan és folyamatosan áll helyre a Debrecen–Tiszalök vasútvonalon.  


Frissítés 6.50 órakor

A Debrecen–Tiszalök vasútvonalon Tedej megállóhelynél a hajnali birkagázolás miatt még mindig nem közlekedhetnek a vonatok. Jelenleg is szünetel a vonatközlekedés Tiszavasvári és Hajdúnánás között, az utasokat vonatpótló buszok szállítják.

Amint azt korábban közölte a MÁVINFORM: egy hajnali személyvonat Tedej megállóhelynél hat birkát gázolt el. A rendőrségi helyszínelés ugyan már befejeződött, de a birkatetemeket el kell távolítani a sínekről.

Az utasokat Tiszavasvári és Hajdúnánás között vonatpótló autóbuszok szállítják. 20-30 perces késésekkel még számolni kell a Debrecen–Tiszalök vasútvonalon.


A Debrecen–Tiszalök vasútvonalon Tedej megállóhelynél a hajnali személyvonat birkákat gázolt el, mégpedig hatot. Jelenleg szünetel a vonatközlekedés Tiszavasvári és Hajdúnánás között.

A rendőrségi helyszínelés és a szokásos hatósági vizsgálatok ideje alatt Tiszavasvári és Hajdúnánás között nem közlekedhetnek a vonatok. A reggeli vonatközlekedésben emiatt 30-40, vagy akár 50 perces késésekkel kell számolni a Debrecen–Tiszalök vasútvonalon.