A Debrecen-Nyírábrány vonalon péntek hajnaltól indul újra a közlekedés

2015. április 16. csütörtök, 17.04 / Utolsó módosítás: 2015. április 16. csütörtök, 21.01

Frissítés 2015. április 16-án 21:00 órakor:

A Debrecen-Nyírábrány közötti vasútvonalon az esti órákban már vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonalon a vonatközlekedés péntek hajnaltól indul újra. 


Frissítés 2015. április 16-án 19:00 órakor:

A katasztrófavédelem csütörtök este hét óra előtt ismét lezáratta a Debrecen és Nagycsere közötti vonalszakaszt. Az erre utazók késésekkel számoljanak. Amennyiben az intézkedés hosszabb időt vesz igénybe, a MÁV-START vonatpótló autóbuszokat állít be.


Frissítés 2015. április 16-án 18:15 órakor:

A Debrecen–Nyírábrány vasútvonal Debrecen és Nagycsere közötti szakaszán a katasztrófavédelem eloltotta az avartüzet, újraindult a vonatközlekedés. A Budapest–Cegléd vasútvonalon a délutáni csúcsforgalomban közlekedő vonatok átlagosan 20 percet késtek. A szakemberek helyreállították az elromlott biztosítóberendezést Pestszentlőrinc és Vecsés között. A vonatok immár menetrendszerűen közlekednek.


Előzmény:

A Debrecen–Nyírábrány vasútvonal Debrecen és Nagycsere közötti szakaszán avartűz miatt a katasztrófavédelem a vonatközlekedést leállíttatta. A vonatoknak az oltás ideje alatt kényszerűen várakozniuk kell.  A Budapest–Cegléd vasútvonalon a délutáni csúcsforgalomban közlekedő vonatok átlagosan 20 percet késnek, mert Pestszentlőrinc és Vecsés között elromlott a vasúti biztosítóberendezés. A szakemberek a hiba elhárításán dolgoznak.

A vasúttársaság elnézést kér utasaitól a kényelmetlenségekért és a vonatkésésekért!

Budapest, 2015. április 16.   

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM