Budapest–Vác között ismét van áram a vezetékben, Balassagyarmat–Aszód között újraindult a vonatközlekedés

2016. június 15. szerda, 16.36 / Utolsó módosítás: 2016. június 15. szerda, 18.16

Frissítés: Újraindult a zavartalan vasúti közlekedés a Budapest–Vác, illetve a Balassagyarmat–Galgamácsa–Aszód vasútvonalon. A feltorlódások miatt az említett vasútvonalon 20-30 perces késések is voltak a délutáni csúcsforgalomban. A menetrendszerű vonatközlekedés folyamatosan, az esti órákra áll helyre.

A MÁVINFORM korábban arról tájékoztatott, hogy Dunakeszi és Vác között – valószínűleg az időjárás okozta műszaki hiba miatt – nem volt áram a vasúti felsővezetékben. Néhány vonat kényszerűen várakozott is Dunakeszinél. Balassagyarmat és Mohora között egy kidőlt fa okozott gondot a vonatközlekedésben. A Balassagyarmat–Galgamácsa–Aszód vonalon is hosszabb volt a menetidő.


Előzmény: A Budapest és Vác közötti vasútvonalon, Dunakeszi és Vác között - valószínűleg az időjárás okozta műszaki hiba miatt - nincs áram a vasúti felsővezetékben. A vonatok menetideje 20-30 perccel meghosszabbodik emiatt.

Balassagyarmat és Mohora között egy kidőlt fa okozott és okoz még most is gondot a vonatközlekedésben. A Balassagyarmat-Galgamácsa-Aszód vonalon utazók is számoljanak azzal, hogy az eljutási idő hosszabb lesz. 

A szakemberek mindkét helyszínen dolgoznak azon, hogy minél előbb újra indulhasson a vonatközlekedés.

A vasúttársaság az utasok megértő türelmét kéri!

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság - MÁVINFORM