A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon helyreáll a menetrend

2020. október 25. vasárnap, 07.04 / Utolsó módosítás: 2020. október 25. vasárnap, 15.56
Frissítés 15:55-kor: Apafa és Debrecen között befejezték a helyszínelést, a vonatok már mindkét vágányon közlekednek. A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

Frissítés: Ebes és Hajdúszoboszló között megjavították a biztosítóberendezést, már nem kell lassítaniuk a vonatoknak a Debrecen-Ebes-Hajdúszoboszló vonalon. A késések csökkennek. A helyszínelés miatt az Apafa-Debrecen szakaszon egy vágányon közlekednek a vonatok, ez 10-15 perces késést okoz némely vonatnál.


Frissítés: Apafa és Debrecen között, Debrecen-Csapókert megállóhelynél egy tehervonat elgázolt egy ismeretlen személyt. A vonatok a két állomás között csak az egyik vágányon haladhatnak. Ebes és Hajdúszoboszló között még nem működik a biztosítóberendezés, azon a szakaszon is lelassult a vonatforgalom. A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon 20-30 perccel meghosszabbodhat a vonatok menetideje.


Frissítés: Debrecen és Ebes között már működik a biztosítóberendezés, így a késések csökkennek. Ebes és Hajdúszoboszló között még nem működik a berendezés. Frissítés: Debrecen és Ebes között már működik a biztosítóberendezés, így a késések csökkennek. Ebes és Hajdúszoboszló között még nem működik a berendezés. A mai napon a Bereg IC jelentős késése miatt a 654-es számú Rigó InterCity Kőbánya-Kispestről indul.


Előzmény: A Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon 30-40 perccel meghosszabbodhat a vonatok menetideje. A Debrecen-Ebes-Hajdúszoboszló vonalszakaszon meghibásodott a biztosítóberendezés.

MÁVINFORM