Befejezték a helyszínelést a Városligeti vasúti elágazásnál

2016. szeptember 30. péntek, 19.36 / Utolsó módosítás: 2016. szeptember 30. péntek, 22.30

Frissítés: Befejezték a hatósági intézkedéseket a budapesti Városliget vasúti elágazásnál, a menetrend folyamatosan áll helyre a Budapest–Cegléd vonalon.

Amint azt a MÁVINFORM péntek este közölte: este hét órakor a Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Feszty InterCity a Városligeti vasúti elágazásnál egy férfit halálra gázolt. A Feszty InterCity vonat utasai egy másik IC-vel utaztak tovább Szeged felé. A hatósági intézkedések ideje alatt a Városliget elágazás–Kőbánya-Teher állomás közti szakaszon a vonatok csak az egyik vágányt használhatták, a menetidő 15-20 perccel meghosszabbodott. 


Előzmény: Péntek este hét órakor a Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Feszty InterCity a Városligeti vasúti elágazásnál egy férfit halálra gázolt. A hatósági intézkedések ideje alatt a Városliget elágazás–Kőbánya-Teher állomás közti szakaszon a vonatok csak az egyik vágányt használhatják, a menetidő 15-20 perccel meghosszabbodik. A Feszty InterCity vonat utasai egy másik IC-vel utazhatnak tovább Szeged felé. 

Budapest, 2016. szeptember 30.

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság- MÁVINFORM