Befejeződött a helyszínelés, újra mindkét vágányon megindulhatott a vonatforgalom Ferencváros és Kelenföld állomás között

2016. január 4. hétfő, 17.59 / Utolsó módosítás: 2016. január 4. hétfő, 21.22

Frissítés: január 4. 20:30

Befejeződött a helyszínelés, újra mindkét vágányon megindulhatott a vonatforgalom Ferencváros és Kelenföld állomás között. A vonatközlekedés már gyorsabb ütemben zajlik, de havazás miatt csak lassan áll helyre a menetrendszerű közlekedés.


Előzmény:

Ma délután 17 óra 15 perckor Ferencváros és Kelenföld állomás között egy vonat ismeretlen személyt gázoltA hatósági helyszínelés idejére a két állomás között az egyik vágányt lezárták, a másik vágányon csökkentett sebességgel járhatnak a vonatok. A csak egy vágányon történő lassabb közlekedés miatt, 10-30 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk a Kőbánya-Kispest - Tárnok (G43), Kőbánya-Kispest - Martonvásár (S36M) és Kőbánya-Kispest -Székesfehérvár viszonylatú vonatokkal közlekedőknek. 

Keleti pályaudvar váltó hibái miatt, Budapest-Keleti pályaudvar GyőrHegyeshalom, illetve a GyőrSzombathely vonalon közlekedőknek további jelentős 50-80 percces késésekkel kell számolniuk.

A kialakult helyzet miatt szíves elnézésüket és türelmüket kéri a vasúttársaság.

MÁVINFORM 2016. január 4.