A Vasúttörténeti Park a gyerekekkel közösen díszítené fel a Cartoon Network Télapó Expressz fenyőfáját

2014. november 18. kedd, 15.23

A Vasúttörténeti Park és a Cartoon Network első alkalommal hirdet közös kreatív alkotói pályázatot 3-14 éves gyerekek számára, a Cartoon Network Télapó Expressz esemény kapcsán.

Európa legnagyobb vasúti élményparkja, a Vasúttörténeti Park 2001 óta, idén 14. alkalommal szervezi meg a családok körében legnépszerűbb, több ezer fős látogatottságú Télapó Expressz rendezvényét. Az elmúlt két évben az esemény névadó támogatója a gyermekek kedvence, a Cartoon Network csatorna. A december első hétvégéjére szervezett télapóünnepség programjában is egyedülálló, hiszen a gyermekek és családok ünnepi díszbe öltözött gőzmozdonnyal utazh

Vasúttörténeti Park - Cartoon Network Télapó Expressz

atnak a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba, ahol az Orient Csarnok színpadán fellépő Bóbita együttes „Száncsengő” című műsorával várják a Mikulás érkezését.

Idén a Vasúttörténeti Park és a Cartoon Network munkatársai szeretnének minél több gyermeket bevonni az adventi készülődésbe, így kreatív alkotói pályázatot hirdetnekszámukra „Díszítsük fel együtt a Cartoon Network Télapó Expressz fenyőfáját!”címmel.

A november 13-ától meghirdetett alkotói pályázat keretében 3-14 év közötti gyerekek készíthetik el saját karácsonyfadíszüket, melyet a Cartoon Network Télapó Expressz rendezvény bármelyik előadására (december 5-én, 6-án és 7-én délelőtt, vagy délután) magukkal hozhatnak, és regisztráció után feldíszíthetik vele a rendezvény idejére, a Keleti pályaudvar makettje előtt felállított fenyőfát.

A szervezők minden előadás végén kisorsolnak 3-3 nyertest. A szerencsésekértékes nyereményekkel gazdagodhatnak, és nem utolsó sorban büszkék lehetnek arra, hogy a segítségükkel öltözött ünnepi díszekbe a Cartoon Network Télapó Expressz fenyőfája!

A rendezvényről, illetve a pályázatról bővebben a www.vasuttortenetipark.hu, illetve a www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu oldalakon olvashatnak.