Találkozz a Mikulással a Gyermekvasúton!

2021. november 30. kedd, 11.45
Programajánló a hétvégére

December 4-én és 5-én színes programokkal és apró ajándékkal várja a Mikulás a gyerekeket Csillebérc állomáson. Ezen a hétvégén a vonatok is sűrített menetrend szerint közlekednek a budai hegyekben.

Szombaton és vasárnap egyórás szabadtéri programra hívja a családokat a Gyermekvasút Mikulása krampuszaival együtt. A gyerekeket vendégül is látja a Mikulás saját ünnepi vasúti kocsijában. Kicsik és nagyok egyaránt készíthetnek karácsonyi képeslapot, karácsonyfadíszt, lesz üvegfestés, gyöngyfűzés és játékos vetélkedők a krampuszokkal. A kis vasútbarátok kipróbálhatják a hajtányozást, valamint fényképezkedhetnek a kiállított gőzmozdonnyal is. A csillebérci fák alatt ízletes harapnivalók és forró italok fokozzák az adventi hangulatot.

Találkozz a Mikulással a Gyermekvasúton!

A járványhelyzetre tekintettel a programokon résztvevők számát korlátozzák, ezért a rendezvényre előzetes regisztráció szükséges, ahol az idősávot is ki kell választani. Bővebb információ és jelentkezés: https://gyermekvasut.hu/2021/11/talalkozz-a-mikulassal-a-gyermekvasuton-2021/

A központi rendelkezéseknek megfelelően a Gyermekvasút járművein és állomásain – így a rendezvény helyszínén is –  kötelező maszkot viselni a 6 év felettieknek. (Olyan személyek, akik a koronavírus tüneteit magukon észlelik, nem látogathatják az eseményt!)

A vonatok menetrendje elérhető a Gyermekvasút honlapján: https://gyermekvasut.hu/menetrend/

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság