A szokottnál is kedvezőbb Balaton Mix jegyek a Nyitott Balaton idején

2015. április 29. szerda, 16.21

A balatoni hajózási szezon április 4-i kezdete óta kaphatók a tó környékének felfedezését megkönnyítő, kedvezményes Balaton Mix kombinált hajó- és vonatjegyek. A tikettek a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. együttműködésének köszönhetően mindkét közlekedési társaság pénztáraiban megválthatók, és a Nyitott Balaton nevű rendezvény idején még kedvezőbb utazási feltételeket kínálnak.

A Balaton Mix jegyek – alkalmazkodva az utazóközönség igényeihez – három- és hétnapos érvénytartamban kaphatók, felnőtt, gyermek, családi és csoportos változatban. A jegyekhez kapcsolódó leutazható napok száma a jegyek érvénytartamához igazodik. A háromnapos tikett egy, a hétnapos pedig két szabadon választott napon teszi lehetővé a Balaton körül közlekedő menetrendszerinti vonatok, és a Balatonon átkelő menetrendszerinti hajójáratok korlátlan igénybevételét.

A 2015. május 1-11. között zajló Nyitott Balaton rendezvény idején valamennyi Balaton Mix jeggyel rendelkező utas plusz egy napnyi korlátlan utazást kap ajándékba. A hónap első tizenegy napján így a jegy háromnapos változatával két, míg a hétnapossal három szabadon választott napon lehet korlátlanul utazni a Balatonnál, illetve a tavon, vonaton és hajón.

A Balatonhoz való eljutást megkönnyítendő, a Balaton Mix jegy megváltása esetén a MÁV-START ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomástól a balatoni állomásokra. A Balaton Mix ajánlat részeként mindkét közlekedési társaság segíti a kerékpárosok utazását is. A felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jegyekkel ugyanis személyenként egy-egy kerékpár szállítható díjmentes kerékpárjeggyel a jegyen utazásra megjelölt napokon, a járműveken rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

Az ajánlathoz kapcsolódó további részletes információk a www.mavcsoport.hu/mav-start honlapon olvashatók, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonal 06 (40) 49-49-49-es telefonszámán érhetők el.

Budapest, 2015. április 29.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG