Ösztöndíjjal és állásajánlatokkal várják a fiatalokat a MÁV-csoportnál

2018. március 6. kedd, 12.27 / Utolsó módosítás: 2018. március 6. kedd, 12.27

Budapest, 2018. március 6. – Budapest Főváros Kormányhivatala március 7-én, 9 és 16 óra között, a MOM Sportközpontban rendezi meg a „Tanulj SzakMÁt!” elnevezésű Pályaorientációs és Szakképzési Börzét. A MÁV-csoport standjához idén is érdemes ellátogatni, mert a vasúttársaság munkatársai konkrét állásajánlatokkal várják a végzős középiskolásokat és a pályakezdő fiatalokat.

A MOM Sportközpontban (1123 Budapest, Csörsz u. 14.) idén is érdemes majd ellátogatni a MÁV-csoport standjához, mert a vasúttársaság munkatársai konkrét állásajánlatokkal, vasúti kvízzel, valamint tabletes játékokkal várják a végzős középiskolásokat és a pályakezdő fiatalokat. Kollégáink panelbeszélgetés keretében rövid betekintést adnak számos, az utasok napi közlekedését segítő munkakörről (vasútforgalmi szolgálattevő, biztosítóberendezési műszerész, jegyvizsgáló, motorvonat-vezető épület- és szerkezetlakatos), és arról is beszámolnak, hogyan támogatja a MÁV-csoport a szakképzést és a vállalaton belüli elhelyezkedést. A szakemberek standunknál részletes tájékoztatással szolgálnak a diákoknak a vasúttársaság által biztosított lehetőségekről; folyamatos szakmai támogatás, nyári gyakorlati hely), és a 30 ezer forintos havi támogatással járó ösztöndíjszerződés feltételeiről is.

Az egész napos, ingyenes börze célja, hogy a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjai, valamint a regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó álláskeresők számára segítséget nyújtson a munka világába való bekapcsolódáshoz. A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is egész napos színpadi programmal készülnek a szervezők.

 

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Telefon: (06-1) 511-3186  l  E-mail: sajto [KUKAC] mav.hu l www.mavcsoport.hu