MÁVINFORM-hírek, menetrendszerűen

A MÁVINFORM, mint a Vasúttársaság vasúti közlekedési híreinek médiatájékoztató szervezete, hétköznaponként rendszeres és aktuális hírekkel áll a rádióhallgatók, az utasok rendelkezésére. A vasútnál, az eddigieknél is nagyobb figyelmet fordítanak az utasok tájékoztatására nemcsak az állomásokon és a vonatok fedélzetén, hanem a rádiók hullámhosszain is. Ezért is újult meg a MÁVINFORM, hogy a különféle rádiócsatornákon is szóljanak az utazást elősegítő vasúti információk.

A MÁVINFORM vasúti hírei az utazási csúcsidőszakra fókuszálnak, ezért a reggeli és a délutáni órákban hallhatóak munkanapokon, hétfőtől péntekig. 

A Kossuth Rádió Hajnal – Táj című műsora 5 óra 28 perckor a hírek előtt, egy óra múlva pedig a 180 perc című műsor hírei előtt, 6 óra 28 perckor kapcsolja adásba ügyeletes kollégánkat. A Kossuthon a délutáni Krónika hírei után 16 óra 08 perc körüli időpontban hallható a MÁVINFORM.

A Lánchíd Rádióban reggel 7 óra 20-kor, 8 óra 20-kor, majd 16 óra 20 perckor vannak MÁVINFORM aktuális híradások egy-egy percben.

A Magyar Katolikus Rádió hallgatóit a nap indulásakor 6 óra 40 perckor és 7 óra 40 perckor tájékoztatjuk a vasúti közlekedési helyzetképről. A Rádió Q hullámhosszán 7 óra 02 perckor és 16 óra 32 perckor mondjuk el a fontos utazási tudnivalókat.

A MÁVINFORM rádiós hírei rövidek, ugyanakkor lényegre törőek, aktuálisak és közérdekűek – fontos tudnivalókat tartalmaznak a vasúti utazáshoz. Bízunk abban, hogy a rádióhallgatók megkedvelik ezt a megújult szolgáltatásunkat, s rendszeresen bekapcsolják a készüléket, mert tudják: a MÁVINFORM hírei következnek – menetrendszerűen!

Mi felkészülve várjuk Önöket!