A MÁV-é lett a legegységesebb stand a HVG állásbörzéjén

2015. március 10. kedd, 11.32 / Utolsó módosítás: 2015. március 10. kedd, 11.33

142 kiállító közül választották legjobbnak a MÁV-csoport standját az ország legjelentősebb karriervásárán. A 2015. február 25-26-i HVG állásbörze fenti díját a "legegységesebb stand" címen ítélték oda a szervezők a vasúttársaságnak.

Az elismerést az a kiállító nyerte el, amelyik „a legegységesebb megjelenést képviselte színharmóniában, az egyes dekorációs elemek, promóciós termékek, tájékoztatók és a cég képviselőinek egységes, összeillő megjelenésével". A díj értékét az adja, hogy az állásbörzék kiemelt jelentőségű fórumoknak számítanak a vállalati, munkáltatói arculatépítésében, a munkaerő-piaci résztvevők felé ugyanis itt közvetíthető személyes kapcsolat útján a vállalati kultúra, ezáltal ismertethető meg munkáltatóként a társaság.

A MÁV humánerőforrás-vezetése 2013-ban vezetett be az állásbörzékre új installációs elemeket, amelyek azóta további újdonságokkal bővültek. Ilyen például a LED TV, amelyen folyamatosan a társaság image-filmje fut, illetve az egy IC+ fülke beépítésével képzeletbeli személykocsivá alakított stand. Utóbbi tervezésében és megépítésében az anyavállalat MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., valamint a MÁV Létesítményüzemeltető és Vasútőr Kft. munkavállalói vettek részt, a kiállításon pedig a MÁV-csoport kiemelt humánerőforrás-szakértői, személyszállítási értékesítői és fiatal pályakezdői dolgoztak.

HVG Díj

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG