Idén is 50 százalékos vasúti kedvezmény a HVG Állásbörzére

2016. október 3. hétfő, 15.09 / Utolsó módosítás: 2016. október 3. hétfő, 15.29

Budapest, 2016. október 3. 50 százalékos alkalmi menettérti vasúti kedvezményt nyújt a HVG Állásbörzére látogatóknak a MÁV-START. A kedvezmény bármely belföldi állomásról igénybe vehető a Budapest-Keleti, Déli, Nyugati pályaudvarra, Kelenföldre és Zuglóba.

Idén október 5-6. között rendezik meg a HVG Állásbörzét a fővárosban a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központban (1146 Budapest, Dózsa György út 1.). Az eseményre látogatók számára a vasúttársaság 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít, ami kizárólag másodosztályon vehető igénybe. Az első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonatra a felárat meg kell fizetni. A kedvezményes menetjeggyel az utazás legkorábban október 4-én kezdhető meg, a visszautazást pedig legkésőbb október 7-én éjfélig kell befejezni. A kedvezményt a GYSEV Zrt. nem biztosítja.

Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra a rendezvény helyszínén történő lebélyegzés után érvényes. A menetjegyek lebélyegzésére az esemény mindkét napján 10 és 18 óra között a SYMA Rendezvény- és Kongresszusi Központ látogatói bejáratánál elhelyezett mobilpénztárnál van lehetőség. Ennek  elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet a jegyvizsgáló teljes árú menetjegyre egészíti ki, és felszámítja az előírt pótdíjat is.

Az utasok a kedvezményes jegyváltási lehetőségről és a felhasználás feltételeiről bővebben a vasúttársaság honlapján (www.mavcsoport.hu) tájékozódhatnak, vagy további felvilágosítást kérhetnek a MÁVDIREKT +36 (1) 3-49-49-49-es telefonszámán. Telekom hálózatból hívhatják a +36 (30) 499 4999-es, Telenor hálózatból pedig a +36 (20) 499 4999-es számot.

A HVG Állásbörzéjén külön standdal és több állásajánlattal a MÁV-csoport is jelen lesz. Az elhelyezkedni vágyók a felkínált pozíciókra a helyszínen vagy a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon jelentkezhetnek. A vasúttársaság az ország különböző pontjaira, számos szakterületre keres munkatársakat. A vállalat a leendő kollégáira hosszú távon számít, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatja, és változatos elemekből álló béren kívüli juttatásokat, utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot, teljes munkaidőt és határozatlan idejű munkaszerződést biztosít számukra.

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

Telefon: (06-1) 511-3186  l  E-mail: sajto [KUKAC] mav.hu l www.mavcsoport.hu