Zalaegerszeg kereskedelmi telepen 1000 m2 burkolatlan földterület kiadó!

 

Bérbeadásra kerül a Magyar Állam tulajdonában és a MÁV Zrt. vagyonkezelésében lévő Zalaegerszeg 1557/13 helyrajzi számú ingatlanból 1000 m2 burkolatlan terület.

A terület Zalaegerszeg kereskedelmi területén,ipari területen, az ún. Páterdombon helyezkedik el, környezetében telephelyek találhatóak.

Megközelítése önkormányzati út és saját használatú úton keresztül lehetséges. Közműellátottsággal nem rendelkezik.

A MÁV Zrt. célja, hogy olyan szolgáltatások legyenek jelen a vasút, illetve a bérlettel érintett ingatlan területén, amelyek javítják az utaskiszolgálás színvonalát, biztosítják a vasúti, állomási területek állagmegóvását, támogatják/biztosítják a vasútüzemi tevékenység ellátását.

A bérlet nem sértheti a MÁV Zrt. üzleti érdekeit, nem akadályozhatja, hátráltathatja a vasútüzemi tevékenységeket, a vasútüzem zavartalan menetét, a vagyonvédelmi, tűzvédelmi, polgári és környezetvédelmi feladatok ellátását, illetve a HÜSZ rendelkezéseit.

Bérleti szerződés továbbá nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • a MÁV Zrt. megítélését negatívan befolyásoló tevékenység (pl. szex-shop, peep show stb.) gyakorlása,

  • pénznyerő automaták működtetése,

  • a környezetet szennyező tevékenység folytatása,

  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása,

  • peronokon és utasterekben asztalokról vagy egyéb mobil eszközökről történő árusítás, függetlenül a forgalmazott termékektől (kivéve az ideiglenes, promóciós jellegű és kifejezetten az utasforgalomhoz kapcsolódó árusítást).

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. október 22-e, csütörtök 12:00 óra.  

Információ kérhető: vagyongazdalkodas.szombathely [KUKAC] mav.hu / tima.anita [KUKAC] mav.hu email címen, illetve a 06/1/517-1254 telefonszámon.

 

Kiírás dátuma:
2020. szeptember 22. kedd, 11.15
Leadási határidő:
2020. október 22. csütörtök, 12.00