Szentes vasútállomáson 11,62 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 22 791,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486; sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.humustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Közműellátottság:

Elektromos: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Szentes állomás mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén az üzlethelyiség villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. A fogyasztásmérő felszerelését a bérlő saját kötségén a MÁV Területi és Ingatlankezelési Főnökségtől rendelheti meg. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben a felszerelt villanyórákra vonatkozóan az Energiagazdálkodás villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel

Víz/Csatorna: Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek vízellátását vízórával mért hálózatról kell biztosítani. Az vízóra felszerelését a bérlő saját költségén a MÁV Zrt. Területi ingatlankezelési főnökségtől rendelheti meg. Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

Fűtés: Az üzlethelyiség fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel történik. A fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű (330 MJ/lgm3/év) hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges, melyet szintén az Energiagazdálkodás köt meg a bérleti szerződés megkötésével együtt.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj: 1 813,-Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek,

•vasútüzemet zavaró tevékenységek,

•asztalról történő árusítás

•étel és ital automaták.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 13. 12 óra.

 .

 

Kiírás dátuma:
2020. június 12. péntek, 20.00
Leadási határidő:
2020. július 13. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2020.06.12.pdf131.88 KB2020.06.12.