Szeged vasútállomáson pavilonok kiadók.

Pályázat kikiáltási ára: 15 000 Ft/hó+ÁFA/pavilon. Érd: 62/424-486; sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu

Közműellátottság:

Villamos energia: Az pavilonok villamos energia ellátása Szeged Személy pályaudvar mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén a pavilonok villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. Mindegyik pavilon részére kialakításra került egy-egy külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben a felszerelt villanyórákra vonatkozóan a MÁV-SZK Zrt. Központi Energiagazdálkodás villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel.

Fűtés: A pavilonok fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról történik, központi fűtéssel. A pavilonok fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges a bérleti szerződés megkötésével egyidőben.

Víz-, és csatorna: Bérbeadás esetén a bérlendő pavilon víz ellátását vízórával felszerelt hálózatról kell biztosítani. A vízóra felszerelését a bérlő saját költségén a MÁV Zrt, területileg illetékes egységétől rendelheti meg. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a MÁV Zrt. felszerelt vízórára vonatkozóan továbbadási szerződést köt a bérlővel. Vízellátás és szerelvényei: vízcsatlakozási hely kiépítve. Szennyvízelvezető csatlakozás: a szennyvízelvezetés városi hálózatra van kötve.

Ingatlankezelési díj: A bérleménnyel összefüggésben felmerülő, a bérleti díjban nem érvényesített Bérbeadói költségeket, az ingatlankezeléssel kapcsolatban felmerülő adminisztrációs és az ingatlan általános üzemeltetéséhez kötődő tételeket tartalmazza.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek,

•vasútüzemet zavaró tevékenységek,

•asztalról történő árusítás

•étel és ital automaták.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. június 13. 12 óra.

*

.

.


 

Kiírás dátuma:
2019. május 15. szerda, 00.00
Leadási határidő:
2019. június 13. csütörtök, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon palyazati_hirdetmeny_2019.05.15.pdf185.92 KB2019.05.15.
PDF icon jelentkezesi_adatlap_-_szeged_pavilonok.pdf514.93 KB2019.05.15.