Orosháza vasútállomáson 278,8 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára:  60 000,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486; sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu;  mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Orosháza vasútállomás (5900 Orosháza, Állomás tér 2.) felvételi épületben 278,8 m2 –es üzlethelyiség kiadó.

Közműellátottság:

Áram: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Orosháza állomás mért hálózatáról történik. Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. Az üzlethelyiségben kialakításra került egy külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a felszerelt villanyórára vonatkozóan a Központi Energiagazdálkodás villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel.

Víz/Csatorna: Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek vízellátását vízórával mért hálózatról kell biztosítani. Az vízóra kialakítását a bérlő saját költségén a MÁV Zrt. területileg illetékes egységétől rendelheti meg. Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

Gáz: Az üzlethelyiség fűtése önálló hálózatról történik. Bérbeadás esetén a csatlakozási pont névátírása szükséges a Bérlő részére.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a Bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a Bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj: 57418,-Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek

•vasútüzemet zavaró tevékenységek

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 14. 12 óra.

.

 

Kiírás dátuma:
2021. május 13. csütörtök, 08.00
Leadási határidő:
2021. június 14. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2021.05.13.pdf463.11 KB2021.05.13.