Mezőtúr vasútállomáson 9 m2-es pavilon kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 21 000,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.humustos.tamas [KUKAC] mav.hu

 

A pavilon vasútállomás felvételi épületében a váróteremből közelíthető meg.

Közműellátottság:

Elektromos: A pavilon villamos energia ellátása Mezőtúr állomás mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén a pavilon villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. A pavilonban kialakításra került külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben a felszerelt villanyórákra vonatkozóan az Energiagazdálkodás villamosenergia továbbadási szerződést köt a bérlővel.

Víz/Csatorna: Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek vízellátását vízórával mért hálózatról kell biztosítani. Az vízóra kialakítását a Bérlő saját költségén a MÁV Zrt. területileg illetékes egységétől rendelheti meg. Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

Fűtés: Pavilon fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel történik. A bérelt helyiségek fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű (330 MJ/lgm³/év) hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj: 786,-Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek

•vasútüzemet zavaró tevékenységek

•asztalról történő árusítás

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 13. 12 óra.

 

*

*

Kiírás dátuma:
2020. június 12. péntek, 20.00
Leadási határidő:
2020. július 13. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2020.06.12.pdf131.88 KB2020.06.12.