Mezőtúr vasútállomáson 136 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 50 000,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486; sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu;  mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Mezőtúr vasútállomás (5400 Mezőtúr, Bem u. 17.) felvételi épületben 136 m2 –es üzlethelyiség kiadó.

Közműellátottság:

Áram: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Mezőtúr állomás mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén az üzlethelyiség villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. Az üzlethelyiségben kialakításra került külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben a felszerelt villanyórákra vonatkozóan az Energiagazdálkodás villamosenergia továbbadási szerződést köt a bérlővel

Víz/Csatorna: Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek vízellátását vízórával mért hálózatról kell biztosítani. Az vízóra kialakítását a Bérlő saját költségén a MÁV Zrt. területileg illetékes egységétől rendelheti meg. Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

Fűtés: Az üzlethelyiség fűtése önálló hálózatról, önálló kazánról történik, de jelenleg nincs gázellátás az üzlethelyiségben, a gázmérő leszerelésre került. Amennyiben a Bérlőnek gázigénye merül fel, akkor a bérleti szerződés birtokában visszaszereltetheti a gázmérőt.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a Bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj: 26 078-,Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek

•vasútüzemet zavaró tevékenységek

 

 

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 14. 12 óra.

  • *

  • *

  • *

Kiírás dátuma:
2021. május 13. csütörtök, 08.00
Leadási határidő:
2021. június 14. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2021.05.13.pdf463.11 KB2021.05.13.