Mezőberény vasútállomáson 64,99 m2 üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 57 581,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu; mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Mezőberény vasútállomás (5650 Mezőberény, Vasút u. 43. ) felvételi épület 64,99 m2 üzlethelyiség kiadó.

Az üzlethelyiség Mezőberény vasútállomás felújított felvételi épületében, helyezkedik el. Az üzlethelyiség tervezett funkciónak megfelelően alakítható ki, MÁV Zrt. előzetes engedélye alapján.

Közműellátottság:

Elektromos: A helyiségcsoport villamos energia ellátása Mezőberény állomás mért hálózatáról, a villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. Az áramkör kialakítását a bérlő saját költségén a MÁV Zrt-től rendelheti meg. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a felszerelt villanyórára vonatkozóan a Központi Energiagazdálkodás villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel. A bérlemény belső elektromos hálózatának szerelvényezése szükséges a bérlő saját költségén, melyet előtte a MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Víz/Csatorna: Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek vízellátását vízórával mért hálózatról kell biztosítani. Az vízóra kialakítását a bérlő saját költségén a MÁV Zrt-től rendelheti meg. Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel. A bérlemények belső vízhálózatának szerelvényezése szükséges bérlő saját költségén, melyet előtte MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Fűtés: A bérlendő helyiségek fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel történik.A bérelt helyiségek fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj: 31 105,-Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 13. 12 óra.

.

.

 

Kiírás dátuma:
2020. június 12. péntek, 20.00
Leadási határidő:
2020. július 13. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2020.06.12.pdf131.88 KB2020.06.12.