Mezőberény vasútállomáson 14,19 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 20 000,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu; mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Mezőberény vasútállomáson (5650 Mezőberény, Vasút u. 43.) a felvételi épületben 14,19 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Az üzlethelyiség Mezőberény vasútállomás felújított felvételi épületében, helyezkedik el. Az üzlethelyiség tervezett funkciónak megfelelően alakítható ki, MÁV Zrt. előzetes engedélye alapján.

Közműellátottság:

Áram: A helyiségcsoport villamos energia ellátása Mezőberény állomás mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. Az áramkör kialakítását és a fogyasztásmérő felszerelését a bérlő saját költségén a MÁV Zrt-től rendelheti meg. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a felszerelt villanyórára vonatkozóan a Központi Energiagazdálkodás villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel. A bérlemény belső elektromos hálózatának szerelvényezése szükséges a bérlő saját költségén, melyet előtte a MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Víz/Csatorna: Bérbeadás esetén a bérlendő helyiségek vízellátását vízórával mért hálózatról kell biztosítani. Az vízóra kialakítását a bérlő saját költségén a MÁV Zrt-től rendelheti meg. Víz- szennyvíz továbbszolgáltatási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel. A bérlemények belső vízhálózatának szerelvényezése szükséges bérlő saját költségén, melyet előtte MÁV Zrt-vel engedélyeztetni szükséges.

Fűtés: A bérlendő helyiségek fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel történik.A bérelt helyiségek fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj: 9731,-Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. október 9. 12 óra.

.

.

Kiírás dátuma:
2020. szeptember 10. csütörtök, 10.30
Leadási határidő:
2020. október 9. péntek, 10.30
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2020.09.10.pdf461.6 KB2020.09.10.