Kelebia vasútállomáson 20 m2-es irodahelyiség kiadó

Pályázat kikiáltási ára: 14 000 Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, mustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Kelebia vasútállomáson (6423 Kelebia, Ady Endre u. 25.) 20 m2 –es irodahelyiség kiadó.

Az irodahelyiség vasútüzemi területen, közvetlenül az I. sz. vg. mellett lévő földszinti irodaépületben található.

Elérhető közművek:

Elektromos:

A bérlendő ingatlan villamos energia ellátása Kelebia állomás mért hálózatáról történik. Bérbeadás esetén a bérlendő helyiség villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. Az áramkör kialakítását a bérlő saját költségén a MÁV Területi ingatlankezelési és zöldterület karbantartási főnökség területileg illetékes egységétől rendelheti meg. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a felszerelt villanyórákra vonatkozóan a Központi Energiagazdálkodás villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel.

Víz-, és csatorna:

Bérbeadás esetén a bérlendő helyiség víz ellátását vízórával felszerelt hálózatról kell biztosítani. Az vízóra felszerelését a bérlő saját költségén a MÁV Területi ingatlankezelési és zöldterület karbantartási főnökség területileg illetékes egységétől rendelheti meg. A bérleti szerződés megkötésével egy időben a MÁV Zrt. felszerelt vízórára vonatkozóan továbbadási szerződést köt a bérlővel.

Fűtés:

A bérlendő helyiségek fűtése gázmérőn keresztül történik a szociális épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel. A bérelt helyiségek fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges a bérleti szerződés megkötésével egy időben.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlanüzemeltetési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlanüzemeltetési díja: 8780 Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • közerkölcsöt sértő tevékenység (szex-shop, peep show, stb.),
  • pénznyerő automaták működtetése,
  • a környezetet aránytalanul szennyező tevékenység folytatása,
  • a környezet zajszintjét jelentősen emelő, illetve az utasforgalmi létesítményekben működtetett hangosbemondó-rendszer érthetőségét zavaró zajjal járó tevékenység gyakorlása.

A pályázat benyújtásának határideje: 2016. október 21. 12 óra.

 

.

.

Leadási határidő:
2016. október 21. péntek, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon palyazati_hirdetmeny.pdf75.54 KB2016.09.29.
PDF icon jelentkezesi_adatlap_kelebia.pdf136.68 KB2016.09.29.