Gyoma vasútállomáson 13,30 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 20 000,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486, sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.hu; mustos.tamas [KUKAC] mav.hu;

Közműellátottság:

Elektromos: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Gyoma állomás mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén az üzlethelyiség villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. A fogyasztásmérő felszerelését a Bérlő saját költségén a MÁV-tól rendelheti meg. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben a felszerelt villanyórákra vonatkozóan az Energiagazdálkodás villamosenergia továbbadási szerződést köt a bérlővel

Víz/Csatorna: Az üzlethelyiség vízellátását vízórával mért hálózat biztosítja. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben vizórára vonatkozóan a Bérlőnek közműszolgáltatást kell kötnie a MÁV Zrt-vel.

Fűtés: A bérlendő üzlethelyiség fűtése a felvételi épületet fűtő MÁV kazánról, központi fűtéssel történik.A bérelt üzlethelyiség fűtésköltségének elszámolásához a fűtött légtérfogat alapján megállapított átalánymennyiségű hőenergia továbbadási szerződés megkötése szükséges a MÁV Zrt-vel.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díja: 896,-Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

  • kocsma, söröző

  • közerkölcsöt sértő tevékenységek

  • vasútüzemet zavaró tevékenységek

  • asztalról történő árusítás

  • étel és ital automaták

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. július 13. 12 óra

Kiírás dátuma:
2020. június 12. péntek, 20.00
Leadási határidő:
2020. július 13. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2020.06.12.pdf131.88 KB2020.06.12.