Gyoma vasútállomáson 111,79 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 42 000 Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486; sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.humustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Közműellátottság:

Elektromos: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Gyoma állomás mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén az üzlethelyiség villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. Az üzlethelyiségben kialakításra került külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben a felszerelt villanyórákra vonatkozóan az Energiagazdálkodás villamosenergia továbbadási szerződést köt a bérlővel

Víz/Csatorna: Az üzkethelyiség vízellátását vízórával mért hálózat biztosítja. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben vizórára vonatkozóan a Bérlőnek közműszolgáltatást kell kötnie a MÁV Zrt-vel.

Fűtés: Az üzlethelyiség fűtése önálló hálózatról, önálló kazánról történik. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben gázórára vonatkozóan a Bérlőnek közműszolgáltatást kell kötnie a szolgáltatóval.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj:  36 099 Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek,

•vasútüzemet zavaró tevékenységek,

•asztalról történő árusítás,

•étel és ital automaták.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. június 13. 12 óra.

.

.

Kiírás dátuma:
2019. május 15. szerda, 00.00
Leadási határidő:
2019. június 13. csütörtök, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF icon palyazati_hirdetmeny_2019.05.15.pdf185.92 KB2019.05.15.
PDF icon jelentekezesi_adatlap_-_gyomaendrod_uzlethelyiseg.pdf109.56 KB2019.05.15.