Gyoma vasútállomáson 111,79 m2-es üzlethelyiség kiadó.

Pályázat kikiáltási ára: 45000,-Ft/hó+ÁFA. Érd: 62/424-486; sg.vagyongazdalkodas [KUKAC] mav.humustos.tamas [KUKAC] mav.hu

Közműellátottság:

Elektromos: Az üzlethelyiség villamos energia ellátása Gyoma állomás mért hálózatáról, villamos főfogyasztásmérőjén keresztül történik. Bérbeadás esetén az üzlethelyiség villamos energia ellátását villanyórával mért áramkörről kell biztosítani. Az üzlethelyiségben kialakításra került külön áramkör villanyórával mérve. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben a felszerelt villanyórákra vonatkozóan az Energiagazdálkodás villamos energia továbbadási szerződést köt a bérlővel

Víz/Csatorna: Az üzlethelyiség vízellátását vízórával mért hálózat biztosítja. A bérleti szerződés megkötésével egy időben vizórára vonatkozóan a Bérlőnek közműszolgáltatást kell kötnie a MÁV Zrt-vel.

Fűtés: Az üzlethelyiség fűtése önálló hálózatról, önálló kazánról történik. A bérleti szerződés megkötésével egyidőben gázórára vonatkozóan a Bérlőnek közműszolgáltatást kell kötnie a szolgáltatóval.

A bérleti szerződés megkötésére csak akkor kerülhet sor, ha a bérlethez szükséges közműellátás szolgáltatási és műszaki feltételei adottak vagy a bérlő azok kialakítását vállalja.

Az üzemeltetési költségek fedezésére a bérbeadó a bérleti díjon felül a bérlő részére ingatlankezelési díjat számláz ki a bérleti szerződésben rögzített feltételekkel. Az ingatlankezelési díj:  12210,-Ft/hó + ÁFA.

A MÁV Zrt. hatályos utasításai értelmében a bérbeadás célja, hogy a vasút területén olyan szolgáltatások legyenek jelen, melyek a vasúti, állomási területek állagmegóvását szolgálják, emelik az utas kiszolgálás színvonalát, hozzájárulnak a vasút külső megítélésének javításához.

A fentiek figyelembevétele mellett bérleti szerződés nem köthető az alábbi tevékenységek gyakorlására:

•kocsma, söröző

•közerkölcsöt sértő tevékenységek,

•vasútüzemet zavaró tevékenységek,

•étel és ital automaták.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. június 14. 12 óra.

.

.

Kiírás dátuma:
2021. május 13. csütörtök, 08.00
Leadási határidő:
2021. június 14. hétfő, 12.00
Letölthető dokumentumokMéretDátum
PDF ikon mav_zrt._palyazati_hirdetmeny_2021.05.13.pdf463.11 KB2021.05.13.