Budapest, XIX. ker. Liszt Ferenc u. 1. Kispert vasútállomáson 255,9 m2 raktárhelyiség bérbeadó

Pályázat kikiáltási ára: 243.105.-Ft+ÁFA/hó bérleti díj és 13.033.-Ft+ÁFA/hó ingatlankezelési díj

Pontos cím: Budapest XIX. kerület Liszt Ferenc u. 1.

Nagysága: 255,9 m2 helyiség

Ár: Pályázat, elektronikus licit

Állapota: átlagos

Elérhető közművek:  Villany van, Víz van, Gáz nincs

Funkció: raktározási tevékenység

A bérbeadásra kínált helyiség a XIX. kerületben Kispest vasútállomás mellett, a Liszt Ferenc u. 1. szám alatt található, mely a vasútállomás parkolója felöl közelíthető meg, alapterülete 255,9 m2.  Belső elosztását tekintve kiválóan alkalmas raktározás céljára. A közművek (villamosenergia, víz-és csatornaszolgáltatás) továbbszolgáltatási szerződés megkötésével vehetők igénybe. A szabványos villamosenergia mérés kialakítása almérő felszerelésével a Bérlő feladata. Amennyiben víz-és csatornaszolgáltatásra is szükség van, a raktárépület vízellátása a mellette található felvételi épület megmaradt vízvezetékéről biztosítható, akna kiépítésével és almérő elhelyezésével, melynek kialakítása a Bérlő feladata. Hőenergia nem áll rendelkezésre.
Az ingatlan megközelíthetősége jó, 100 m-en belül buszmegálló található. Az épület előtt parkoló áll rendelkezésre, mely feltételekkel igénybe vehető, továbbá a közeli utcákban ingyenes parkolás biztosított. 
A bérlemény elsősorban raktározás céljára hasznosítható, valamint olyan tevékenység végzésére, melyek biztosítják a vasúti, állomási területek állagmegóvását, támogatják és biztosítják a vasútüzemi tevékenység ellátását. A bérlet nem sértheti a MÁV Zrt. üzleti érdekeit, nem akadályozhatja, vagy hátráltathatja a vasútüzemi tevékenységét.

- - - -

Leadási határidő:
2021. augusztus 10. kedd, 13.00

Letölthető archív dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_felhivas_kispest.pdf309.09 KB2021.07.12.