Budapest, Kámfor u. 28. sz. alatt 430 nm raktár bérbeadó

Pályázat kikiáltási ára: 98.900.-Ft/hó + ÁFA

Pontos cím: 1131 Budapest, Kámfor utca 28.

Ár: Pályázat, elektronikus licit

Nagysága: 430 nm raktár

Állapota: nagyon rossz állapotú

Elérhető közművek: Villany nincs, Víz nincs

Funkció: kizárólag raktározási tevékenység

A bérbeadásra kínált raktárhelyiség az 1900-es évek elején épült téglából. A raktár egylégterű, minimum 4 m belmagasságú épület, mely évek óta használaton kívül van. Ennek megfelelően műszakilag nagyon rossz állapotú, esetlegesen több m3 veszélyes és fertőző hulladékkal is erősen szennyezett, melynek takarítását, fertőtlenítését és a rendbetételét a bérlőnek kell vállalnia saját költségére, bárminemű MÁV Zrt. általi költségtérítés és bérleti díjbeszámítás nélkül.
A tető évekkel ezelőtt tűzeset során részben rongálódott, így annak befedése és vízszigetelése beruházási költségtérítés nélkül kizárólagosan a bérlő feladata később megszerzendő MÁV műszaki-tervezési hozzájárulások mellett.
Villamos energia, víz és csatorna közmű nem áll rendelkezésre, azt külső szolgáltatótól tudja igényelni a bérlő, majd saját költségére építheti ki. Bérlő az erre vonatkozó elvégzett beruházásokról térítésmentesen lemond a MÁV Zrt. javára.
A tárgyi 430 nm raktárhelyiség egy 1430 nm-es raktárépület része. Az épületben az így fennmaradó 1000 nm raktárterület már korábbi bérleti szerződés szerint bérbe van adva, de leválasztva nincs. Szükséges tűzgátló főfal megépítésével a bérlemények elválasztása, amelynek teljes beruházási költsége szintén a leendő új bérlőt terheli kizárólagosan, MÁV Zrt. bárminemű költségtérítése és bérleti díjbeszámítása nélkül.
Az 1430 nm raktárépület körüli elkerített és sorompóval elzárt 2150 nm burkolt terület szintén bérbe van adva a másik raktárrész eddigi bérlőjének, így a 430 nm raktárrész gépjárművekkel való megközelítése, valamint azok parkoltatása csak a terület eddigi bérlőjével való külön megállapodással lehetséges, amelyhez a MÁV Zrt. biztosítja a szükséges bérlői egyeztetéseket.
A jelen pályázaton meghirdetett raktárterülethez tartozó további burkolt, vagy burkolatlan területet a MÁV Zrt. nem tud biztosítani, ill. bérbeadni.

- -

Leadási határidő:
2021. október 12. kedd, 13.00

Letölthető archív dokumentumokMéretDátum
PDF ikon palyazati_kiiras_bp._xiii._kamfor_u_28.pdf388.47 KB2021.09.13.